کارشناس سلامت وتندرستی؛

بهره مندی از جسم سالم با استفاده صحیح و درست از منابع تغذیه

کارشناس سلامت و تندرستی گفت: امروز بهره مندی از جسم سالم با استفاده صحیح و درست از منابع تغذیه ارتباط جدانشدنی دارد.

به گزارش قدس خبر ، جلسه آموزشی سلامت آموزش و پرورش شهرستا قدس با موضوع کاهش مصرف نمک و چربی با حضور امین نورقربانی کارشناس سلامت وتندرستی این اداره  مراقبان سلامت وتندرستی، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان، رابطین و دبیران متوسطه در محل این اداره  برگزار شد.

بر اساس این گزارش در آغاز این مراسم  امین نورقربانی ضمن تاکید بر رعایت تغذیه سالم گفت: یکی از مواردی که  امروز با داشتن جسمی سالم ارتباط تنگاتنگی دارد و لازم است که بررسی های بیشتری در این خصوص انجام شود چرا که این مهم  با استفاده صحیح و درست از منابع تغذیه در ارتباط است .

وی افزود: مواردی که تغذیه درست به ما گوشزد می‌کند این است که برای پیشگیری از بیماری قند و فشار خون باید  از برخی افزودنی های غذایی مانند  نمک، شکر و همچنین استفاده از غذا های با چربی بالا چربی در هرم غذایی خود به مقدار خیلی کم استفاده کنیم و یا کلا این موارد را از زنجیره غذایی خود حذف کنیم تا کمترین مرد را در ابتلا به این نوع بیماری ها شاهد باشیم.
همچنین در این مراسم مالمیر کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس  برای حاضرین در این جلسه ماردی از در این خصوص که چگونه باید برنامه غذایی و سلامت برای فرزندان خود که در سنین رشد هستند تدوبن کنند توضیح داد .
شایان ذکر است این مراسم با حضور بیش از ۴۳ نفر از رابطین و مدیران شهرستان قدس برگزار شد و در این جلسه  آموزشی که در آموزش و پرورش هشرستان قدس برگزار شد توصیه هایی توسط مسئولان و کارشناسان مربوطه  در جهت  کاهش مصرف نمک و نقش آن بر سلامتی و چربی با توجه به  استنادهای علمی عنوان کردند تا این موارد برای افراد واضح تر باشد که چرا لازم است که مواردی از این قبیل بیش ار پیش مدنظر قرار گیرد.
.

انتهای پیام/د

 انتهای پیام/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *